miercuri, 29 decembrie 2010

Tutorial Cercei la minut

Nu de putine ori ne prinde graba si angoasa inainte de a pleca undeva intrucat ni se pare ca din marele sifoner sau cutie cu accesorii nimic nu se potriveste cu ce vrem noi sa imbracam sau pur si simplu ceva nu se leaga la tinuta.
Astazi va voi arata cum puteti realiza cea mai simpla pereche de cercei din doi nasturei vintage like, nu va vor rapi mai mult de 10/15 minute si sunt perfecti pentru momentele in care doriti ceva nou pentru a va accesoriza tinuta!

Avem nevoie de:
*Nasturei vintage/vintage like-se gasesc la orice mercerie sau pot fi reutilizati de pe hainutele mai vechi
*Clipsuri (recomand sa nu aruncati bijuteriile care vi se strica, orice componenta a acestora poate fi reutilizata)
*Lipici
*Cleste pentru taiat
Incepem prin a taia partea pentru cusut din spatele nastureilor. In situatia in care aveti nasturei la fel ca ai mei o sa observati ca partea ce era sustinuta de aceasta bucla se va desprinde. Puteti sa o lipiti dupa ce decupati bine capetele ramase din bucla, astfel incat acestea nu vor deranja cand lipim clipsul. Daca nastureii vostri sunt compacti puteti folosi un cutter si ulterior putin smirghel pentru a asigura o suprafata neteda.
Punem cateva picaturi de lipici pe partea din spate a nasturelului, lipim clipsul si presam putin pana ne asiguram ca acesta s-a prins bine.

Lasam cercelusii ˝la uscat˝ pentru a fi sigure ca nu ne trezim cu clipsul desprins!
And here we go!Avem o pereche de cercelusi vintage like sa mearga la tinuta noastra de astazi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu