duminică, 14 noiembrie 2010

Colectia ’’Artable’’

Dupa cum v-am spus de ceva vreme muncesc la o colectie noua. Cum am reusit sa finalizez marea majoritate a pieselor cred ca a venit timpuul sa v-o prezint. Se numeste Artable.

Cum ar fi ca atunci cand ai chef de arta sa nu trebuiasca sa dai o fuga pana la muzeu?Cum ar fi sa deschizi cutia cu bijuterii si printre cele mai faimoase picturi sa isi faca spontan aparitia?Cum ar fi sa iti asezi usor pe piept un Monet sau sa iti fluture sturlubatic un Da vinci in urechi? Si sa iti curga prin sange adrenalina unui hot de valori culturale.

Insasi denumirea colectiei – Artable – e un mix intre ’’wearable’’ si ’’art’’, in alte cuvinte acea piesa de arta purtabila, pe care o poti lua cu tine la scoala sau la munca, la biblioteca, la piata sau in club sau ...oriunde ai chef!Genul de arta la care poti accesoriza orice tinuta, fara rigori sau restrictii. Tipul de bijuterie ce solicita atitudine si indrazneala din partea purtatoarei.

Am incercat sa compensez perfectiunea picturilor folosite prin forma bruta a ramelor in care sunt incadrate: aspect neregulat, nuantari variate, usoare pete voite din alte nuante, vopsea razuita. Nu sunt o adepta a perfectiunii. Ador imperfectiunile ce dau valoare lucrurilor, imperfectiunile constructive. Paleta cromatica folosita e stinsa, culorile sunt mai profunde, aristocrate si misterioase demne de o seducatoare inteligenta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu